Qui som

Empresa que va néixer a Manresa l’any 1996, per oferir els serveis de reforma, construcció, rehabilitació i manteniment d’instal·lacions a la comarca del Bages. 

El nostre creixement i consolidació arreu del territori català, ens ha permès formar un equip de 20 persones que valorem el treball en equip, el compromís per la feina ben feta i per sobre de tot, la satisfacció del client. Gent d’aquí, propera, seriosa i professional. Gent com tu.

Compromís

El termini d’execució d’una obra, per nosaltres i per tu, és sagrat. El nostre equip humà compromès, la nostra experiència, la correcta planificació de l’obra i l’acurada coordinació de cada projecte, ho fan possible. Els nostres clients ho avalen.

Qualitat

Ens agrada cuidar els detalls, això ens fa diferents. Segons la nostra experiència, la clau de l’èxit recau en la comunicació amb el client, des del principi fins al final de l’obra. Entenem la construcció com un diàleg entre els clients, els arquitectes, promotors particulars o empreses, els tècnics que gestionen l’obra i els operaris que les executen.
El resultat es reflecteix en la qualitat de l’obra i la satisfacció del client.

Flexibilitat

Ens adaptem a tot tipus de projectes, petits i grans. Rehabilitació, construcció, reforma i manteniment d’instal·lacions, escollint per a cada cas el millor equip de professionals, propis i externs, per a desenvolupar l’obra d’una forma òptima i eficient.

El teu projecte en 4 passos

Visita previa

Realitzem una primera visita totalment gratuïta a peu d’obra per identificar les teves inquietuds i comprovar les possibilitats tècniques del projecte. Estudiem diferents opcions per realitzar una proposta totalment personalitzada que optimitzi els recursos disponibles (espai, disseny, pressupost).

Pressupost

Presentem l’estudi del projecte i el corresponent pressupost que s’adapti a la teva idea d’inversió. El cost el decideixes tu, nosaltres li trobarem la màxima rendibilitat.

Tramitació

Tramitem els permisos municipals necessaris, t’assessorem en la tria de materials i establim un compromís de terminis d’execució de l’obra.

Execució

Destinarem a cada projecte un equip format per un cap d’obra, un encarregat i diferents operaris que vetllaran perquè s’assoleixin els compromisos adquirits tant en qualitat, terminis i pressupost. La correcta coordinació dels diferents professionals que intervenen a l’obra és la clau perquè aquesta segueixi una evolució contínua i eficient. Realitzarem visites periòdiques amb tu, per fer-ne un seguiment.

Els nostres valors

Confiança

Professionalitat

Responsabilitat

Credibilitat

Organtizació

Compromís

Algunes de les marques que utilitzem..