Responsabilidad social corporativa (RSC)

Seguretat

A Obrallar vetllem per assolir la màxima eficàcia en matèria de seguretat i salut laboral actuant segons la Normativa vigent en matèria de Prevenció de Riscos Laborals. Perquè els nostres treballadors són els autèntics protagonistes, i el valor més important per a l’empresa.

Responsabilitat civil ambiental

La nostra sensibilitat per l’entorn i el medi ambient es tradueix en la millora constant dels processos d’actuació, per tal d’identificar i evaluar els aspectes mediambientals de totes les nostres activitats, i establir mesures per a la prevenció de la contaminació i l’ús dels recursos naturals. L’objectiu és el de minimitzar sempre l’impacte que es pugui generar en qualsevol tipus de projecte.

Qualitat

Obrallar és una empresa adherida a CONSTA, una institució sense afany de lucre, formada per totes aquelles empreses del sector de la construcció, a Catalunya, que apostem per la feina ben feta, i assumim responsabilitats en matèria tècnica, civil, fiscal i laboral. Empreses que destaquem per la professionalitat.

Per als clients i usuaris, Consta esdevé un segell de qualitat.

Eficiència energètica

Reformar un espai, particular o empresarial, sense tenir en compte la eficiència energètica, ja no és una opció.
Ja sigui per estalvi, per conciència o per ganes de fer entre tots un món més sostenible, posar el nostre granet de sorra és fàcil, només cal buscar tot el que ens ofereix el mercat.
Lluminàries led, aixetes que estalvien aigua, electrodomèstics ecològics, climatitzadors intel·ligents, materials d’obra respectuosos amb el medi ambient, és a dir, es tracta d’interioritzar el concepte i tenir-lo present en totes les fases d’execució d’una obra. A Obrallar ho tenim clar.