25 anys de CASA DECOR

25 anys de CASA DECOR

Aquest any, CASA DECOR, ha celebrat els seus 25 anys, amb 52 edicions. Des de l’any 1992, aquesta exclusiva exposició d’interiorisme és un referent dins del sector.

Obrallar ha estat present recentment a l’exposició de Madrid, on han adaptat un edifici sencer al barri de Los Jeronimos, mostrant diferents ambients amb les últimes tendències en interiorisme i decoració. CASA DECOR està considerada una de les cites més importants d’Europa del sector, degut principalment a la seva peculiar forma de presentar i exposar els treballs dels professionals del sector, a través de l’ús d’espais dins d’edificis emblemàtics de la ciutat.

Els diferents treballs que hi vam veure ens recorden a una certa estètica dels anys 50, amb tons blaus i roses, i on el revestiment tèxtil adquireix molta importància. Marbres, imitacions de marbre, una estètica més propia d’uns anys enrere que contrasta amb noves tecnologies com ara la sèrie Simon 100 o televisors que es poden convertir en quadres.

Opcions decoratives per a tots els gustos.

L’exposició d’enguany es podia visitar des del 10 de maig, fins el 18 de juny. Us deixem més informació en aquest enllaç www.casadecor.es, on podreu trobar fotografies dels diferents espais, que us serviran d’inspiració per a la vostra propera reforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.