Simon 100. L’interruptor de tota la vida, millorat.

Simon 100. L’interruptor de tota la vida, millorat.

Obrallar va estar present al Saló Construmat, celebrat a Barcelona el passat mes de maig. Una de les innovacions que més ens va agradar de l’edició d’enguany va ser la nova sèrie d’interruptors Simon 100. Els interruptors de tota la vida que ara, amb 100 anys d’existència, s’han modernitzat. La nova sèrie presenta un nou interruptor, d’instal·lació tradicional, que es port convertir en intel·ligent.

Basat en “Internet of things”, els interruptors passen per primer cop de ser analògics a digitals, permetent adaptar els espais al teu estil de vida.

El nou disseny també és un punt a tenir en compte. Estètica elegant, distingits colors, acabats subtils i alhora perfectes es fan admirar, un cop més, la bellesa de la simplicitat.

Crear ambients amb un sol click, amb l’ajuda de l’APP Simon. Llevar-te al matí mentre la llum de l’habitació va pujant d’intensitat de forma gradual, la persiana s’obre de manera automàtica i s’encén la cafetera per tenir a punt el cafè, és una de les infinites combinacions que pots fer. Controlar el consum dels electrodomèstics, per estalviar electricitat, també és possible amb aquest sistema.

Pots ampliar aquesta Info a www.simon.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.