Archives: Projects

Home / Projects
Project

CONSTRUCCIÓ D’UNA VIVENDA AL PONT DE VILOMARA

Construcció d’una vivenda d’obra vista desde zero. La intenció principal d’aquest projecte ha estat crear una sinergia entre l’espai exterior i l’espai interior, creant d’aquesta manera un espai obert i amb contacte constant amb la natura i l’aire lliure. Els tancaments amb guies encastades i el paviment continuat converterixen el jardí en una perfecte extensió...

Project

REFORMA D’UNA MASIA A CASTELLGALÍ

En aquest projecte de reforma integral d’una masia a Castellgalí, s’han intentat conservar els materials nobles I originals de la casa I potenciar-los com a element principal de la decoració.

Project

REFORMA D’UNES OFICINES A SANT FRUITÓS DE BAGES

Les noves oficines de Control transmeten professionalitat i transparència. Les divisòries, totes de vidre, aconsegueixen crear un espai lluminós i ample, donant un aspecte modern a les diferents zones de treball.

Project

REFORMA INTEGRAL D’UN ÀTIC A MANRESA

Reforma integral d’un àtic al centre de Manresa. Lluminositat, transparència i calidesa, combinats amb un toc de modernitat i tradició són els adjectius que millor defineixen aquest projecte. Les parets blanques, el paviment de fusta i els tancaments de vidre transparent i marc de ferro aconsegueixen crear un ambient plè de tranquilitat i serenor, que...

Project
REFORMA INTEGRAL PIS A MANRESA

REFORMA INTEGRAL PIS A MANRESA

En aquest projecte es realitza una reforma integral d’un pis a Manresa obrint espais per integrar estances i obtenir funcionalitat.

Project
OFICINES CENTRALS DEPORVILLAGE

OFICINES CENTRALS DEPORVILLAGE

Projecte de realització de les oficines de la botiga d’esports online Deporvillage realitzades a l’edifici Impuls del Parc Tecnològic de Manresa. L’espai era una nau buida amb sostres molts alts i parets de blocs de formigó, el nostre gran repte era solucionar el problema de reverberació i fer unes oficines acollidores. Els espais es van...

Project
REFORMA BANYS (BAGES CENTRE)

REFORMA BANYS (BAGES CENTRE)

En aquest projecte es realitza una reforma integral dels banys públics situats a la planta baixa del complex Bages Centre de Manresa.

Project
REFORMA PIS PER A ESTUDIANTS

REFORMA PIS PER A ESTUDIANTS

En aquest projecte es realitza una reforma integral d’un pis de 170m2 sense ús, s’ha donat forma a un pis per a estudiants amb totes les comoditats necessàries.