TU TENS LA CLAU (BORSA HABITATGE DE BARCELONA)

TU TENS LA CLAU (BORSA HABITATGE DE BARCELONA)

Tens un pis buit, tu tens la clau.

Sota aquest títol, l’Ajuntament de Barcelona té en marxa una campanya amb l’objectiu d’informar els propietaris d’habitatges sobre els avantatges que suposa inscriure el seu pis a la Borsa d’Habitatges de Lloguer municipal i, així, promoure un mercat de lloguer amb uns preus més assequibles.

A més de garantir les mensualitats i assegurar el manteniment de l’immoble, la Borsa d’Habitatges permet als propietaris de pisos buits promoure un mercat de lloguer amb preus més accessibles i contribuir a fer de Barcelona una ciutat més justa.

L’Ajuntament també actua com a avalador en els contractes de lloguer dels pisos registrats a la Borsa. D’aquesta manera, els propietaris tenen la seguretat que es compliran les condicions del contracte (tant pel que fa al pagament com al manteniment dels pisos) i, alhora, es facilita l’accés a un habitatge digne a unitats de convivència i joves d’entre 18 i 35 anys que compleixen els requisits socials de les borses.

Alguns dels avantatges que ofereix la Borsa d’Habitatges són:

  • Incentius per a la captació. Per la inclusió d’habitatges a la Borsa: 1.500€ si l’habitatge que tens és buit, i 6.000€ per liquidació de deute en casos d’habitatges en procés judicial.
  • Assessorament tècnic i jurídicper redactar el contracte
  • Acompanyamenten les gestions i la tramitació
  • Ajuts a la rehabilitació(fins a un màxim de 20.000€ a canvi d’un contracte de 5 anys per llogar el pis a través de la Borsa)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.